Project omschrijving

Sportmassage

Goed getraind en klaar voor de start? Voorafgaand aan een fysieke inspanning is het goed om de spieren “los te gooien” met een stimulerende massage. Dat helpt bij de doorbloeding van de spieren.

Ook na een sportieve activiteit of intensieve training is het heerlijk om de stijve en pijnlijke spieren te laten verzorgen met een gerichte massage. Dat helpt bij het sneller wegwerken van afvalstoffen uit de spieren en bevordert het genezingsproces. Je voelt je sneller fit voor de volgende inspanning.

Bartouche & Renessage biedt sportmassage aan voor sporters die hun lichaam in goede vorm en hun spieren soepel willen houden of gewoon omdat het lekker ontspannend is. Samen gaan we na welke spieren een behandeling nodig hebben, welke beperkingen er zijn die het gebruik van de spieren belemmeren en of er blessures zijn. Na het opstellen van een behandelplan masseren we gericht de pijnlijke plekken, werken we spierknopen en vastzittende spierbundels weg en indien nodig brengen we tape aan voor het ondersteunen van spieren of gewrichten.

Na afloop van de massage voelen de pijnlijke spieren en spierbundels minder gespannen aan. De spieren zijn soepeler en je kan er weer fris tegenaan!

Je kan kiezen voor een massage van 30 minuten of een heel uur sportmassage.

En of je nou een fanatieke sportbeoefenaar bent of slechts af en toe fysiek actief bent, je bent van harte welkom in onze praktijk.

Maak een afspraak