Project omschrijving

Ontspanningsmassage

Met een ontspanningsmassage kom je helemaal tot rust.

Intake

We willen graag weten wie er bij ons op de tafel ligt en wat jou bezighoudt. Bij je eerste bezoek houden we een korte intake en vragen wij naar jouw algehele gesteldheid. Dit helpt ons om de massage volledig op jou af te stemmen, rekening houdend met wat jij hebt aangegeven.

Wat massage met je doet

Ontspanningsmassages kunnen veel verlichting geven als je veel last hebt van stress, bij een hoge spierspanning of als jouw beweeglijkheid minder is geworden. Je bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en de afvalstoffen in je spieren worden beter afgevoerd. En, als het goed is, ga je niet alleen met een ontspannen lichaam maar ook met een ontspannen hoofd naar huis.

Diepe ontspanning

We gebruiken zowel technieken uit de klassieke Zweedse massage als nieuwere methoden als deep tissue massage. Het hele lichaam komt aan bod dus rug, schouders en nek, benen, armen, handen en voeten en zelfs jouw hoofd. Alles met vloeiende bewegingen die als doel hebben een volledige en diepe ontspanning te bereiken.

Onze klassieke massage duurt 60 minuten met de eerste keer een korte intake van 15 minuten.

Even helemaal tot rust komen en uw lijf weer voelen

Ben je toe aan een moment voor jezelf en wil je je hoofd en lijf even volledig ontspannen dan is deze behandeling perfect voor jou.

Maak een afspraak